/

Kleine huizen

"The little houses" (Carnival & Hautes-Fagnes), gelegen in een van de laatste historische wijk van Malmedy, bieden elk accommodatie met een zithoek en een keuken. Gratis WiFi, alle zijn uitgerust met een wasmachine, vaatwasser, een flatscreen-tv met kabelzenders, een slaapbank en volledig meubilair, een vaatwasser, een oven, een magnetron en alle accessoires van Handige keukens zijn ook aanwezig, evenals een koffiezetapparaat (met koffiepads) en een waterkoker (verschillende soorten thee).

Gelegen op 500 meter van het stadscentrum, in een rustige straat en uit de circulatie, dicht bij de accommodaties die u heeft: het gemeenschappelijke zwembad, een entertainmentcentrum Movie Mills (5 zalen voor bioscopen, feestzaal, concertzaal) en meerdere terrassen en restaurants. Het gebied dat wordt herkend voor deze wandelingen en mountainbiketochten. Aan de ene kant heb je het stadscentrum in de buurt, en aan de andere kant toegang tot de natuur en de nabijgelegen bossen. Een snelkoppeling biedt een zeer snelle toegang tot het circuit van Francorchamps. Een bakkerij op 550 meter afstand is gespecialiseerd in ontbijt en vroege brunch.

Aandacht, voor lange mensen (1.90m en meer), zouden sommige ruimten wegens de architecturale typiciteit van de twee huizen kunnen worden belemmerd.

Kamers

Voorzieningen

Bekijk alles
Familiekamers
Rookvrije kamers
Wandelen
Kluis